+381 11 407 64 49

+381 63 328 240

Prijavite se na mailing listu

MEKSIKO

Meksiko – sa svojim dugim peščanim plažama i tirkizno-plavom bojom mora, pravi je biser Kariba. Osetite topli dodir Kariba sa COCO Travel.

Izdvajamo iz ponude

 

 

HOTELI

COOEE Nina Hotel & Beach Club 3+* (Playa del Carmen) od 21 €

Lokacija: na 10 min od plaže, u blizini centra mesta i od aerodroma Cancun 45 min vožnje.

 

Sadržaji: 24h recepcija, restoran i barovi, beach club i beach bar, otvoreni bazen, terasa, bašta, besplatan WiFi.

 

Sobe: 20 Sve sobe imaju klimu, plafonski ventilator, sef, TV.

 

HM Playa del Carmen 3* (Playa del Carmen) od 39 €

Položaj: nalazi se na 200 m od plaže, u neposrednoj blizini brojnih restoranai barova, od aerodroma Cancun je udaljen 45 min vožnje.

 

Sadržaji: nov, moderan hotel otvoren 2016. 24h recepcija, restoran i bar, otvoreni bazen sa barom, ležaljke i peškiri na bazenu, terasa, parking, besplatan WiFi, fitnes centar.

 

Sobe: 91 Sve sobe imaju svoje kupatilo, klima uređaj, plafonski ventilator, TV, telefon, sef, frižider.

 

Viva Wyndham Maya 4* (Playa del Carmen) od 45 €

Položaj: direkt na plaži, na oko 3 km od centra Playa del Carmen i na oko 55 km od aerodroma Cancun.

 

Sadržaji: buffet restoran i 4 a-la-carte restorana, 3 bara, 2 bazena (peškiri za bazen i plažu), WiFi (besplatan u lobiju), sauna, spa (uz doplatu), fitnes centar, masaža (uz doplatu),parking, mini market, suvernica, frizerski salon.

 

Sobe: 604 Sve sobe imaju tušsefTV (satelitski kanali)telefonklima-uređajfen za kosupeglapresa za pantalonetoaletni priborventilatortoaletkupatilo. 

 

Aktivnosti: večernja zabava, dečji klub, dečije igrlište, noćni klub, animatori, bicikli na raspolaganju (besplatno), vožnja sandoline/kanua, jedrenje na daci, teniski teren, jahanje (uz doplatu), ronjenje (uz doplatu), pecanje (uz doplatu), teren za golf (uz doplatu).

 

Allegro Playacar 4* (Playa del Carmen) od 77 €

Položaj: direkt na plaži, na oko 2 km od centra Playa del Carmen i na oko 45 minuta vožnje od aerodroma Cancun.

 

Sadržaji: restoran, 2 a-la-carte restorana, snekbar, 4 bara, 2 bazena (peški za bazen i plažu), WiFi (uz doplatu), spa (uz doplatu).

 

Sobe: 286 Sve sobe imaju mini-bartušsefTV (satelitski kanali)telefonklima-uređajfen za kosupeglabalkon/terasapribor za peglanjedeo za sedenjetoaletni priborventilatortoaletkupatilo (tuš ili kada)podne pločice / mermerni pod.

 

Aktivnostisadržaji za sportove na vodi u okviru hotela (uz doplatu), animatori, ronjenje s maskom i disaljkom, ronjenje (uz doplatu), vožnja sandoline/kanua (uz doplatu), jedrenje na dasci (uz doplatau), stoni tenis, bilijar, dečije igralište, pecanje (uz doplatu), teren za golf (uz doplatu).

 

Crown Paradise Cancun 4* (Cancun) od 79 €

Položaj: direkt na plaži, od centra Cancuna je udaljen 15 min vožnje i od aerodroma je na 20 min vožnje.

 

Sadržaji: 5 restorana, 2 buffet restorana, 3 snekbara i 6 barova, 4 bazena (peškiri za bazen i plažu), vodeni tobogan, fitnes centar, spa i wellness centar (uz doplatu), masaža (uz doplatu), 24h recepcija.

 

Sobe: 617 Sve sobe su prostrane i uključuju klima-uređaj i balkon sa predivnim pogledom na okean. Sve smeštajne jedinice su uređene u jarkim bojama i sadrže satelitsku televiziju, frižider i aparat za kafu.

 

Aktivnosti: akvapark, dečji klub, noćni klub/di-džej, animatori, mini golf, ronjenje s maskom i disaljkom (uz doplatu), ronjenje (uz doplatu), jedrenje na dasci (uz doplatu), karaoke, stoni tenis, bilijar, dečije igralište, igraonica, pecanje (uz doplatu), teren za golf (uz doplatu), teniski teren.

 

Grand Park Royal Cancun 5* (Cancun) od 81 €

Položaj: direkt na privatnoj pešćanoj plaži dugačkoj 500 m, od centra Cancuna je udaljen 15 min vožnje i od aerodroma je na 20 min vožnje.

 

Sadržaji: 4 restorana, barovi, 24h recepcija, bazeni, fitnes centar (uz doplatu), masaža (uz doplatu), WiFi (uz doplatu), poslovni centar (uz doplatu), prostorija za sastanke i bankete (uz doplatu), prodavnica, suvenirnica, parking.

 

Sobe: 344 Sve sobe su sa pogledom na more, balkon/terasa, klima uređaj, TV (satelitski kanali), telefon, minibar (voda, pivo i sokovi), sef.

 

Aktivnostivodeni sportovi (kajak, surfovanje, jedrenje), animacija, dečji klub i teren za golf.

 

Occidental Cozumel 5* (Cozumel) od 93 €

Položaj: direkt na plaži, od centra San Miquel je udaljen 16 km i od aerodroma Cancun je udaljen 100 km.

 

Sadržaji: 6 restorana, 5 barova, picerija, 4 bazena (peškiri za bazen/plažu), fitnes centar, sauna, spa i wellness centar (uz doplatu), masaža (uz doplatu), diskoteka, 24h recepcija, WiFi (na javnim mestima i uz doplatu), frizerski/kozmetički salon, suvenirnica, prostorija za sastanke i bankete (uz doplatu).

 

Sobe: 243  Sve sobe imaju mini-bartuš/kadaseftelefonklima uređajfen za kosuslužba buđenja/budilnikpeglabalkonradioradni stopribor za peglanjedeo za sedenjetoaletni priborventilatortoaletkupatilokablovski kanalisef za laptopflat-screen TVpodne pločice/mermerni podbazna stanica za iPodmrežica za komarcegarderober/ormanpogled na vrtaparat za kafu.

 

Aktivnosti: večernja zabava, dečji klub, sadržaji za sportove na vodi u okviru hotela (uz doplatu), noćni klub/di-džej, animatori, ronjenje s maskom i disaljkom(uz doplatu), jahanje (uz doplatu), ronjenje (uz doplatu), jedrenje na dasci, bilijar, dečije igralište, pecanje (uz doplatu), teniski teren.

 

Iberostar Cancun 5* (Cancun) od 109 €

Položaj: na prelepoj peščanoj plaži na kraju hotelske zone u Cancunu, od aerodroma je udaljen 20 minuta vožnje.

 

Sadržaji: 4 a-la-cart restorana, buffet restoran, snekbar, 4 bara, bazeni, terase za sunčanje, sauna, solarijum, fitnes centar, spa i wellness centar (uz doplatu), masaža (uz doplatu), besplatan WiFi, 24h recepcija, poslovni centar (uz doplatu), sala za sastanke i bankete (uz doplatu), prodavnice, suvenirnica, frizerski/kozmetički salon, besplatan parking.

 

Sobe: 344 soba i 82 vile. Sve sobe imaju: mini barkadaseftelefonklima uređajfen za kosupeglapribor za peglanjetoaletni priborDVD plejertoaletkupatilokablovski kanaliflat-screen TVbudilnikpogled na moreaparat za kafupeškiriposteljina.

 

Aktivnosti: akvapark, večernja zabava, dečji klub, sadržaji za sportove na vodi u okviru hotela (uz doplatu), animatori, stoni tenis, bilijar, dečije igralište, teren za golf (uz doplatu), teniski teren (uz doplatu).

 

Dreams Playa Mujeres Golf & Spa Resort by AMResorts 5* (Playa Mujeres) od 135 €

Položaj: direkt na peščanoj plaži, od centra Cancuna je udaljen 10 min vožnje i od aerodroma Cancun je na 35 min vožnje.

 

Sadržaji: hotel je otvoren u novembru 2016. 7 a-la-carte restorana, buffet restoran, gril, 13 barova, 2 bazena, 2 bazena za decu, fitnes centar, sauna (uz doplatu), spa i wellness centar (uz doplatu), masaža (uz doplatu), besplatan WiFi, 24h recepcija, frizersko/kozmetički salon, prodavnice, suvenirnica, poslovni centar, prostorija za sastanke i bankete (uz doplatu).

 

Sobe: 502 Sve sobe imaju: mini-bartušsefTV (satelitski kanali)telefonklima uređajfen za kosupeglabade mantilradioradni stopribor za peglanjedeo za sedenjetoaletni priborventilatortoaletkupatilopapuče,  sef za laptopzaseban ulazpodne pločice/mermerni podpogledusluga buđenjabudilniktrpezarijamrežica za komarcegarderober/ormanpogled na vrtaparat za kafuterasa,

 

Aktivnosti: akvapark, večernja zabava, dečji klub, sadržaji za sportove na vodi u okviru hotela, noćni klub/di-džej, animatori, ronjenje s maskom i disaljkom, ronjenje (uz doplatu), iznajmljivanje bicikala (uz doplatu), pikado, jedrenje na dasci (uz doplatu), karaoke, stoni tenis, bilijar, dečije igralište, igraonica, pecanje (uz doplatu), teren za golf (uz doplatu).

 

 

U našoj ponudi je i veliki broj drugih hotela renomiranih evropskih i svetskih turoperatora. Za sve dodatne informacije, detalje putovanja i termine koji Vam najviše odgovaraju, slobodno nas kontaktirajte. Sa zadovoljstvom ćemo kreirati putovanje po Vašoj želji.

 

  GALERIJA

  SLIČNE PONUDE

  Mauricijus

  Zanzibar

  Sejšeli

  COCO Travel

  •   Kičevska 6, Beograd, Vračar

  •    011/407 64 49 | 063/328 240

  •    office@cocotravel.rs

     radnim danima: 10h - 18h

  subota: 10h - 14h

                     

  Osigurajte svoje putovanje

  © Copyright 2019 by COCO Travel