+381 11 407 64 49

+381 63 328 240

Prijavite se na mailing listu

Maldivi – tamo gde počinje raj. I to kakav raj! Egzotika Indijskog okeana koja ostavlja bez daha! Idilična ostrva čisto belog peska, kokosovih palmi, tirkizno plavih laguna sa nestvarnim koralnim grebenima i bogatim podvodnim svetom – idealno su mesto za romantični odmor i istinsko uživanje, ali i izuzetno zanimljiva destinacija za ronioce zbog prelepih korala i nezaboravnih prizora podvodnog sveta. Ukradite svoje parče raja sa COCO Travel.

Izdvajamo iz ponude

 

HOTELI

The Barefoot Eco Hotel 4* od 36 €

Položaj: hotel se nalazi na ostrvu Hanimadhoo (Haa Dhaalu Atoll) koje je od aerodroma Male udaljeno oko 330 km. Od aerodroma Male se stiže letom od 45 minuta. Ostrvo je dugo 7 km i na njemu živi oko 2000 lokalaca.

 

Hotel: se nalazi na plaži, 24h recepcija, buffet restoran (doručak 08:00 – 10:30 | ručak 13:00 – 14:30 | večera 20:00 – 21:30), bar, bazen (peškiri za bazen/plažu), fitnes centar, spa i wellness centar (uz doplatu), masaža (uz doplatu), besplatan WiFi u celom hotelu, suvenirnica, menjačnica, prostorija za sastanke i bankete, biblioteka.

 

Sobe: 52. Sve sobe imaju: balkon/terasu, tuš, toalet/kupatilo, mini barseftelefonklima uređajfen za kosuradni stodeo za sedenjeventilator,  garderober/orman, aparat za kafu/čajpeškireposteljinu, gornji spratovi dostupni su samo stepenicama. Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama.

 

Ishrana: bogat izbor ishrane u buffet restoranu (usluga na bazi samoposluživanja) i snek baru. Doručak 08:00 – 10:30 | ručak 13:00 – 14:30 | večera 20:00 – 21:30. Meni za poseban režim ishrane (na zahtev). Panoramski bar “Juice bar” se nalazi pored glavnog restorana i nudi bezalkoholna pića, sveže sokove i koktele. Bar “Black Pearl” se nalazi u hotelskoj laguni i nudi alkoholna pića.

 

Aktivnosti: večernja zabava, kuglanje, vožnja bicikla, vožnja sandoline/kanua, pecanje (uz doplatu), jedrenje na dasci (uz doplatu), ronjenje (uz doplatu), ronjenje s maskom i disaljkom, sadržaji za sportove na vodi u okviru hotela.

 

Holiday Island Resort & Spa 3+* od 48 €

Položaj: hotel se nalazi na ostrvu Dhiffushi (Ari Atoll). Od aerodroma Male je udaljen 112 km (17 minuta leta). Ostrvo je 700 x 200m.

 

Hotel: se nalazi na plaži. Ima 24h recepciju, glavni restoran (a-la-carte i na bazi samoposluženja), glavni bar, bar na plaži, besplatan WiFi dostupan u glavnom baru, fitnes centar, sauna, spa i wellness centar (uz doplatu), masaža (uz doplatu), menjačnica, suvenirnica, prodavnica u hotelu, sef, usluga peglanja, usluga pranja veša.

 

Sobe: 142. Sve sobe imaju: mini bar, kupatlo sa tušom, toalet, sefTV (satelitski kanali)telefonklima uređajventilatorfen za kosufrižiderdeo za sedenjetoaletni priborpopločano dvorište.

 

Ishrana: bogat izbor ishrane u glavnom restoranu (a-la-carte i na bazi samoposluživanja). Doručak: 07:30 – 09:30 | ručak 12:30 – 14:00 | večera 19:30 – 21:00. Glavni bar u kome se služe alkoholna pića i kokteli: 09:00 – 01:00. Beach bar u kome se služe alkoholna pića i kokteli: 14:00 – 19:00.

 

Aktivnosti: živa muzika u glavnom baru, sadržaji za sportove na vodi u okviru hotela, vožnja sandoline/kanua, ronjenje sa maskom i disaljkom, ronjenje (uz doplatu), jedrenje na dasci (uz doplatu), pecanje (uz doplatu), stoni tenis, pikado, bilijar.

 

Sun Island Resort & Spa 4* od 59 €

Položaj: Resort se nalazi na ostrvu Nalaguraidhoo (1,6km x 440m), aerodrom Male je udaljen oko 113 km, oko 35 minuta unutrašnjeg leta i nakon toga transfer brodom.

 

Hotel: prostran resort idealan za ugodan odmor u opuštenoj atmosferi,  istovremeno sa mogućnošću za mnogobrojne aktivnosti. Kulinarsku ponudu sa specijalitetima iz celog sveta možete oprobati u nekom od 7 restorana na ostrvu, bilo da je to Sun Star sa tajlandskom kuhinjom, ili Zero koji se nalazi u sred povrtnjaka i koristi to povrće u svojoj kuhinji. Tu su još i 5 barova, kao i bazen sa odvojenim dečijim bazenom, juvelir, razne prodavnice, frizer, besplatan Wi-Fi internet u Golf Bar-u, Beach Bar-u, i Coffee Shop-u.

 

Sobe: 458
Beach Bungalov: oko 21 m2 (136), u bungalovima sa po dve ili četiri stambene jedinice, u prvom redu do plaže, sa kupatilom sa tušem/WC, fen, TV, telefon, klima, ventilator na plafonu, aparat za kafu/čaj, mini-bar, sef i pogled na plažu i more. Superior Beach Bungalov: oko 26 m2 (218), kao Beach Bungalov, u bungalovima sa po dve stambene jedinice, sa kadom i spoljnim tušem. Sun Villa: oko 30 m2 (64), kao Beach Bungalov, u bungalovima okruženim tropskom vegetacijom, iPod® punjač i kada. Water Bungalov: oko 32 m2 (64), kao Superior Beach Bungalov, na stubovima iznad vode, komforni, bez spoljnog tuša, sa terasom i direktnim pristupom moru.

 

Ishrana: bogati švedski sto za doručak i večeru u glavnom restoranu Maaniya su uključeni u cenu. Pri rezervaciji usluge all Inclusive uključena su sva tri broka na bazi švedskog stola. Za goste u Water Bungalovima svi obroci se serviraju
u restoranu Southern Star.

 

Sport: Uračunato: odbojka na plaži, košarka, stoni tenis. Ostale sportske
mogućnosti su uračunate kod all inclusive usluge. Uz doplatu: fitnes centar, tenis, squash, bilijar, golf, windsurfing, jet ski, pecanje na pučini, badminton, iznajmljivanje bicikla, pikado.

 

Wellness: Lepi Araamu Spa centar u ponudi, sa poluotvorenim prostorijama,
sauna, parno kupatilo, đakuzi.

 

Ronjenje: Od plaže do unutrašnjeg grebena ima oko 350 m. Na ostrvu
postoji škola ronjenja Dive Oceanus uz doplatu. Oprema za snorkeling uz
doplatu.

 

Zabava: povremeno večernja zabava.

 

Royal Island Resort & Spa 4+* od 65 €

Položaj: Na 800 m dugačkom i 220 m širokom ostrvu Horubadhoo. Aerodrom Male je udaljen oko 118 km, oko 35 minuta unutrašnjim letom i brodom.

 

Hotel: Sadržaj hotela čine glavni restoran Maakanaa sa azijskim i  internacionalnim specijalitetima, a-la-carte restoran Raabondhi koji služi internacionalna jela, ali i morske specijalitete, coffee shop Palm Terrace, jedan bar, jedan bar na bazenu i jedan pab. Dodatno hotel nudi bazen sa odvojenim
bazenom za decu, juvelirnicu, suvenirnicu, frizerski salon, besplatan Wi-Fi u zajedničkim delovima hotela. U cilju zaštite ostrva od erozije, na pojedinim mestima su podignuti lukobrani, koji brane ostrvo od talasa.

 

Sobe: 152 Garden Villa: oko 30 m2 (20), u bungalovima, kupatilo sa tušem/WC, fen, bade-mantil, TV, telefon, klima, ventilator na plafonu, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, terasa. Nalaze se u 2. redu do plaže. Beach Villa: oko 32 m2 (128), kao Garden Villa, zasebni drveni bungalovi sa po jednom smeštajnom jedinicom, Wi-Fi uz doplatu, sa kadom i spoljnim tušem. U 1. redu, sa direktnim pristupom plaži.

 

Ishrana: Uključen je bogati švedski sto za doručak i večeru u restoranu Maakanaa. Kod rezervacije punog pansiona ili all inclusive usluge dodatno i švedski sto za ručak.

 

Sport: Uračunato: fitnes centar, odbojka na plaži, badminton, stoni tenis, tenis (osvetljenje uz doplatu), skvoš, bilijar. Uz doplatu: skijanje na vodi, jet ski, jedrenje, kanu, pecanje na pučini.

 

Wellness: Araamu Spa je prava oaza mira u unutrašnjosti ostrva. Sadrži 10 prostorija od kojih je 6 na otvorenom, parno kupatilo, đakuzi, sauna, ayurveda tretmani, masaže, razni drugi tretmani.

 

Zabava: Povremeno živa muzika, diskoteka.

 

Ronjenje: ostrvo raspolaže školom ronjenja Dive Oceanus. Ravno padajuća obala i krastalno jasna laguna su idealni za snorkeling i otkrivanje podvodnog sveta. Greben na 30-60m. Oprema za snorkling uračunata.

 

Angaga Island Beach Resort 4* od 69 €

Položaj: nalazi se na ostrvu Fenfushi (South Ari Atoll). Od aerodroma Male je udaljen oko 85 km (30 minuta leta). Ostrvo je veličine 350 x 130m.

 

Hotel: se nalazi na plaži. 24h recepcija, usluga konsijerža, restoran, bar, fitnes centar, spa i wellness centar (uz doplatu), masaža (uz doplatu), besplatan WiFi u glavnom restoranu i u baru, suvenirnica, biblioteka, sef, usluga peglanja (uz doplatu), usluga pranja veša (uz doplatu).

 

Sobe:  120. Sve sobe imaju: toalet, kupatilo (tuš ili kada), sefTV (satelitski kanali)telefonklima uređajfen za kosubalkon ili terasa,  frižiderradni stodeo za sedenjetoaletni pribor,  garderobazaseban ulazkaučdrveni pod/parketusluga buđenjaelektrični čajnikaparat za kafu/čajgarderober/ormanpeškiriposteljinadvorišni nameštajvešalica za odeću, bade mantil.

 

Ishrana: bogat izbor ishrane u Doplhin buffet restoranu (usluga na bazi samoposluživanja). Coffe shop i bar.

 

Aktivnosti: večernja zabava, igraonica, sadržaji za sportove na vodi u okviru hotela (uz doplatu), vožnja sandoline/kanua (uz doplatu), jedrenje na dasci (uz doplatu), ronjenje (uz doplatu), pecanje (uz doplatu), stoni tenis, pikado.

 

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon 4* od 87 €

Položaj: ostrvo se nalazi na istočnoj strani North Ari Atolla. Od aerodroma Male je udaljen oko 42 km (25 minuta leta ili 95 minuta vožnje brzim čamcem). Ostrvo je dužine 300 m.

 

Hotel: nalazi se na plaži. 24 recepcija, usluga konsijerža, 2 restorana, 2 bara, otvoreni bazen, fitnes centar, spa i wellness centar (uz doplatu), besplatan WiFi na javnim mestima, menjačnica, suvenirnica, prodavnice, sef, usluga peglanja (uz doplatu), usluga pranja veša (uz doplatu).

 

Sobe: 112 Sve sobe imaju: balkontuš ili kadaseftelefonklima uređajventilator, fen za kosu,  bade mantilfrižidermini barradni stopribor za peglanjedeo za sedenjetoaletni pribortoaletkupatilo, TV (satelitski kanali)kaučpodne pločice/mermerni podusluga buđenjamašina za sušenje veša,  aparat za kafu/čajgarderober/orman. WiFi uz doplatu.

 

Ishrana: bogat izbor ishrane u Madi buffet restoranu, kao i u Malamathi a-la-carte restoranu.

 

Aktivnosti: večernja zabava, animatori, dečije igralište, sadržaji za sportove na vodi u okviru hotela, vožnja sandoline/kanua (uz doplatu), ronjenje s maskom i disaljkom, ronjenje (uz doplatu), skvoš, pikado, stoni tenis, bilijar, pecanje (uz doplatu).

 

Safari Island 4* od 88 €

Položaj: hotel je na ostrvu Alif Atoll (deo North Ari Atoll). Od aerodroma Male je udaljen 73 km (oko 20 minuta leta). Ostrvo je veličine 210 x 80m.

 

Hotel: nalazi se na plaži. 24h recepcija, restoran, snek bar, bar, otvoreni bazen, fitnes centar, spa i wellness centar (uz doplatu), masaža (uz doplatu), besplatan WiFi na javnim mestima (restoran i bar), menjačnica, suvenirnica, biblioteka, usluge peglanja (uz doplatu), usluge pranja veša (uz doplatu).

 

Sobe: 78  Sve sobe imaju:  balkon/terasatuš ili kadusefTV (satelitski kanali)telefonklima uređajfen za kosu,  bademantilfrižiderdeo za sedenjetoaletni pribortoaletkupatilozaseban ulazdrveni pod/parketusluga buđenjaelektrični čajnikmrežica za komarcemašina za sušenje vešagarderober/ormanpeškirivešalica za odećusušilica za veš, adapter.

 

Ishrana: bogat izbor ishrane u glavnom buffet restoranu (na bazi samoposluživanja), snek baru. Bar i Coffe Shop.

 

Aktivnosti: večernja zabava, sadržaji za sportove na vodi u okviru hotela (uz doplatu), vožnja sandoline/kanua (uz doplatu), jedrenje na dasci (uz doplatu), ronjenje s maskom i disaljkom (uz doplatu), ronjenje (uz doplatu), pecanje (uz doplatu), stoni tenis, pikado.

 

Cinnamon Dhonveli Maldives 4* od 93 €

Položaj: na ostrvu Dhonveli (North Male Atoll) veličine 600 x 100m. Od aerodroma Male na oko 13 km (20 minuta vožnje brzim čamcem).

 

Hotel: se nalazi na plaži. 24h recepcija, 3 restorana, 3 bara, otvoreni bazen, fitnes centar, Chavana spa centar, masaža, WiFi (uz doplatu), prostorija za sastanke i bankete, suvenirnica, usluga peglanja (uz doplatu), usluga pranja veša (uz doplatu), sef, prodavnice.

 

Sobe: 148  Sve sobe imaju: telefonfen za kosuradni stopribor za peglanjedeo za sedenjetoaletni priborventilatortoalet/kupatilopapuče, TV (satelitski kanali)usluga buđenjaelektrični čajnikgarderober/orman.

 

Ishrana: bogat izbor ishrane u 3 buffet restorana (na bazi samoposluživanja), meni za poseban režim ishrane (na zahtev).

 

Aktivnosti: sadržaji za sportove na vodi u okviru hotela (uz doplatu), ronjenje s maskom i disaljkom (uz doplatu), ronjenje (uz doplatu), jedrenje na dasci (uz doplatu), pecanje (uz doplatu), pikado, stoni tenis, bilijar.

 

Paradise Island Resort & Spa 4* od 96 €

Položaj:  hotel veličine 931 x 201m se nalazi na ostrvu Lankanfinolhu (North Male Atoll). Od aerodroma Male je udaljen oko 10 km (15 minuta vožnje brzim čamcem).

 

Hotel: 24h recepcija, usluga konsijerža, 6 restorana, 5 barova, otvoreni bazen (peškiri za bazen/plažu), hidromasažna kada/đakuzi (uz doplatu), fitnes centar (uz doplatu), spa i wellness centar (uz doplatu), sauna (uz doplatu), masaža (uz doplatu), besplatan WiFi, menjačnica, poslovni centar (uz doplatu), prostorija za sastanke i bankete (uz doplatu), prodavnice, suvenirnice, sef, hemijsko čišćenje (uz doplatu), usluga pranja veša (uz doplatu), usluga peglanja (uz doplatu).

 

Sobe: 282  Sve sobe imaju: balkonradni stodeo za sedenjetoalet/kupatilo,  toaletni pribortuš ili kadusefTV (satelitski kanali,)telefonklima uređajventilatormini bar, fen za kosu,  aparat za kafu/čaj,  podne pločice / mermerni pod, usluga buđenjagarderober/ormanbidepeškiriposteljinadvorišni nameštajkauč.

 

Ishrana: bogati izbor ishrane u 6 restorana (a-la-carte i na bazi samoposluživanja) i u 5 barova. Meni za poseban režim ishrane (na zahtev).

 

Aktivnosti: večernja zabava, noćni klub/di džej, karaoke, dečije igralište, teniski teren (uz doplatu), sadržaji za sportove na vodi u okviru hotela (uz doplatu), ronjenje s maskom i disaljkom (uz doplatu), ronjenje (uz doplatu), vožnja sandoline/kanua (uz doplatu), jedrenje na dasci (uz doplatu), pecanje (uz doplatu), iznajmljivanje bicikala (uz doplatu), skvoš (uz doplatu), bilijar (uz doplatu), stoni tenis.

 

Meeru Island Resort 4* od 117 €

Položaj: na prostranom ostrvu Meeru, koje je oko 1200 m dugačko i 350 m široko. Aerodrom Male je udaljen oko 45 km, oko 55 minuta vožnje brzim brodom.

 

Hotel: prijatan resort obećava opuštajući odmor u ugodnoj atmosferi. Sardžaj hotela čine 2 glavna restorana Farivalhu i Maalan, 2 a-la-carte restorana Asian Wok i Hot Rock (sa izborom jela sa roštilja), kao i Meeru Café u kojem se se služi sladoled, pecivo i lukusne poslastice. Osim toga resort raspolaže sa 6 barova, bazenom sa odvojenim dečijim bazenom, kao i bazenom za goste starije od 18 godina, juvelirnicom, butikom, bibiliotekom, besplatnim Wi-Fi internetom.

 

Sobe: 284 Garden: oko 50 m2 (kategorija ****) (20), bungalovi poređani u redu, u unutrašnjosti ostrva, moderni, popločan pod, kupatilo sa tušem/WC, fen, bade-mantil, TV, CD/DVD plejer, telefon, Wi-Fi, klima uređaj, ventilator na plafonu, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, terasa sa pogledom na baštu. Beach Villa: oko 56 m2 (kategorija ****) (77), zasebne vile, kao Garden, renovirane, sa uređenjem u svežim bojama, poluotvoreno kupatilo, sa sopstvenom terasom, okrenute ka morskoj strani. Jacuzzi Beach Villa: oko 80 m2 (83), kao Beach Villa, komforne, sa paviljonom za mir i opuštanje, otvorena terasa sa đakuzijem, okrenute ka morskoj strani. Water Villa: oko 60 m2 (27), kao Beach Villa, komforne, na plaži, u prvom redu do mora, sa privatnom terasom za sunčanje sa đakuzijem i direktnim pristupom plaži i moru. Jacuzzi Water Villa: oko 85 m2 (77), kao Water Villa, na stubovima direktno iznad mora, komforna, sa većim kupatilom, većom drvenom platformom i direktnim pristupom moru.

 

Ishrana: bogati švedski sto za doručak, ručak i večeru u restoranu Farivalhu ili Maalan je uračunat. Dodatne usluge uz all inclusive se nalaze u tabeli.

 

Sport: Uračunato: fitnes, odbojka na plaži, fudbal, stoni tenis, pikado, bilijar.
Uz doplatu: 2 terena za tenis (osvetljena), badminton, golf driving range, Pitch & Putt golf teren sa 9 rupa, iznajmljivanje bicikla, windsurfing, jedrenje, kajak, pecanje na pučini.

 

Wellness: Dva Duniye Spa centra, jedan od njih je iznad mora, a drugi na kopnu.

Zabava: povremeno zabavni program.

 

Ronjenje: Do unutrašnjeg grebena, pogodnog za snorkling, brodićem se stiže za oko 10 minuta. Vožnja je besplatna, oprema za snorkling uz doplatu. Škola ronjenja (PADI) u ponudi uz doplatu, kao i razni izleti.

 

Kuredu Island Resort 4* od 123 €

Položaj: u severnom delu Lhaviyani atola, poznatom po brojnim ribljim vrstama. Ostrvo je veličine od oko 1800 m x 32 5m. Aerodrom Male udaljen oko 152km, oko 40 minuta leta hidroavionom.

 

Hotel: ovaj popularan resort sa oko 3 km dugom peščanom plažom, najbolja je preporuka za ležeran odmor. Sastoji se od 4 glavna restorana: Koamas, Bonthi, O (samo za starije od 12 godina) i Sangu (za starije od 18 godina). Na raspolaganju su još i 3 a-la-carte restorana, 7 barova, Sai Kotari Tea House, 3 bazena od kojih je jedan u Sangu delu (samo za starije od 18 godina), podrum vina u Sangu delu, razne radnje, TV sala sa bibliotekom.

 

Sobe: 383 Garden Bungalov: oko 54 m2 (kategorija ***) (45), uređeni u tipičnom maldivskom stilu sa puno drveta. Sadrže kupatilo sa tušem/WC, telefon, klima uređaj, fen, ventilator, mini-bar, Nespresso® aparat za kafu, besplatan Wi-Fi internet, sef i terasu. Nalaze se u drugom redu do plaže i imaju pogled ka bašti. Beach Bungalov: oko 54 m2 (kategorija ***) (90), kao Garden Bungalov, nalaze se u prvom redu do plaže, strana ka moru. Beach Villa: oko 57 m2 (93), kao Beach Bungalov, dodatno bade mantil, TV, iPod® punjač, i rashlađivač vina. Jacuzzi Beach Villa: oko 78 m2 (100), kao Beach Villa. Vile raspolažu malom baštom sa dnevnim ležajem i đakuzijem. Sangu Water Villa: oko 70 m2 (50), kao Beach Villa na strani zalaska sunca. Izgrađene su na stubovima u laguni i imaju direktan pristup moru. Sultan Pool Villa: oko 287 m2 (10), kao Jacuzzi Beach Villa, ušuškane u vegetaciju ostrva. Sa tušem koji simulira kišu, odvojeni garderober i velika drvena platforma sa natkrivenim
dnevnim boravkom i privatnim bazenom.

 

Ishrana: bogati švedski sto za doručak i večeru u jednom od glavnih restorana uračunat. U a-la-carte restoranima all inclusive uz doplatu. Standardna ishrana za Garden i Beach Bungalow je all inclusive.

 

Sport: Uračunato: fitnes centar, pikado, fudbal, stoni tenis, badminton, kanu, nemotorizovani sportovi na vodi. Uz doplatu: tenis sa osvetljenjem, golf teren sa 6 rupa, surfing, pecanje na pučini.

 

Wellness: Resort raspolaže sa dva Duniye spa centra, jedan u unutrašnjosti ostrva, dok je drugi na vodi.

 

Ronjenje: Unutrašnji greben ostrva sa brojnim motivima za ronjenje se nalazi u neposrednoj blizini ostrva. Oprema za snorkling uz doplatu.

 

Kurumba Maldives 5* od 125 €

Položaj: Ostrvo veličine oko 500 m x 300 m nalazi se u direktnom okruženju glavnog grada Malea. Aerodrom Male je udaljen oko 10 minuta brzim brodom.

 

Hotel: Elegantan hotel sa tradicijom u svojoj ponudi ima ukupno 8 restorana sa raznovrsnom gastronomskom ponudom. U glavnom restoranu Vihamanaa svakog dana u ponudi su raznovrsni tematski švedski stolovi, Al Qasr nudi jela libanske, tunižanske i marokanske kuhinje, a ekskluzivni restoran
Thila maldivske grill specijalitete, koji se poslužuju na plaži i na vodi. Jela moderne italijanske kuhinje možete probati u restoranu Isola, dok raznovrsne azijske specijalitete možete poručiti u restoranu East. Dodatno hotel nudi 3 bara, 2 bazena sa odvojenim dečjim bazenom, biblioteku, najam DVD-a, besplatan Wi-Fi, butik i juvelirnicu. U cilju zaštite ostrva od erozije i velikih talasa, u moru su postavljeni lukobrani.

 

Sobe: 180 Superior: oko 74 m2 (38), u dvospratnim bungalovima u nizu, sa po 4 stambene jedinice. Otvoreno kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, WC, spoljni tuš, fen, TV, DVD-player, telefon, besplatan Wi-Fi, klima, bade mantil, plafonski ventilator, aparat za kafu/čaj, mini bar, sef, terasa ili balkon, na strani ka moru, sa pogledom na more. Deluxe: oko 50 m2 (37), kao Superior, u prizemlju, u bungalovima sa po dve stambene jedinice, na boljem položaju, bez spoljnjog tuša. Deluxe Bungalov: oko 74 m2 (46), kao Deluxe, zasebni bungalovi, sa dnevnim ležajem na terasi. Beachfront Deluxe Bungalov: oko 74 m2 (30), kao Deluxe Bungalov, 1. red do plaže, sa Nespresso® aparatom.

 

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak uračunat. Kod rezervacije polupansiona dodatno večera, kod punog pansiona odn. kod all inclusive usluge dodatno ručak i večera u formi švedskog stola u Vihamanaa uračunat.

 

Sport: Uračunato: fitnes centar, odbojka, kajak, fudbal, bilijar, stoni tenis,tenis. Uz doplatu: skijanje na vodi, parasailing, pecanje na pučini i ostali sportovi na vodi.

 

Wellness: Veli Spa je prava oaza mira, u kojoj se koriste domaći prirodni proizvodi.

 

Zabava: Redovna večernja zabava sa muzikom uživo.

 

Ronjenje: Optimalni uslovi za snorkling: unutrašnji greben okružuje ostrvo. Oprema za snorkling je uračunata. Škola ronjenja Euro divers (PADI) stoji gostima hotela na raspolaganju.

 

Velassaru Maldives 5* od 129 €

Položaj: ostrvo veličine 450 x 230m se nalazi na South Ari Atollu. Od međunarodnog aerodroma Male je udaljen 12 km (oko 20 minuta vožnje brzim čamcem).

 

Hotel: ovaj luksuzni hotel raspolaže sa 5 restorana, 2 bara, infinity pool, peškiri za bazen/plažu, fitnes centar, spa i wellness centar (uz doplatu), masaža (uz doplatu), 24h recepcija, usluge konsijerža, besplatan WiFi na celom ostrvu, menjačnica, prodavnice, suvenirnica, biblioteka, sef, usluga čuvanja dece (uz doplatu), usluga peglanja (uz doplatu), usluga pranja veša (uz doplatu), room service.

 

Sobe: 129 Sve sobe imaju: aparat za kafu/čajmini barsefTV (satelitski kanali), DVD plejertelefonklima uređajfen za kosuslužba buđenja/budilnikbalkonbade mantilfrižiderradni stodeo za sedenjetoaletni priborventilatortoalet/kupatilo, tuš, papuče,  kaučpodne pločice/mermerni podtrpezarijabazna stanica za iPodmašina za sušenje vešagarderober/ormansredstva za čišćenjepeškiri, adapter. Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama.

 

Ishrana: bogat izbor ishrane u 5 restorana (glavni restoran “Vela”, a-la-carte restoran “Etesian”, japanski restoran “Teppanyaki”, a-la-carte restoran “Sand” i restoran međunarodne kuhinje “Turquese”) i u 2 bara (“Fen” bar i “Chill” bar).

 

Aktivnosti: večernja zabava, noćni klub/di džej, sadržaji za sportove na vodi u okviru hotela (uz doplatu), ronjenje s maskom i disaljkom (uz doplatu), ronjenje (uz doplatu), vožnja sandoline/kanua (uz doplatu), jedrenje na dasci (uz doplatu), pecanje (uz doplatu), teniski teren, bilijar.

 

The Sun Siyam Iru Fushi 5* od 139 €

Položaj: na ostrvu Iru Fushi oko 800 m x 300 m veličine. Aerodrom Male oko 70 km udaljen, oko 35 minuta unutrašnjim letom i još 45 minuta brzim brodom.

 

Hotel: Gusta, tropska vegetacija, 1 km duga plaža od belog peska, koja lagano pada ka prelepoj laguni, upotpunjuju ukupan utisak o ovom resortu. Na ostrvu se nalazi 14 restorana i barova sa velikim izborom internacionalnih specijaliteta – pored glavnog restorana Iru Buffet Restarant internacionalni, maldivski) sa live cooking stanicama, tu su i Flavours na vodi (sa azijatskim jelima, samo za starije od 16 godina), koji dodatno poseduje i vinski podrum – mesto posebno prikladno za privatne gourmet večere. Islander’s Grill na plaži, specijalizovan je za spremanje jela sa roštilja, The Trio na vodi uslužuje jela mediteranske kuhinje. U Bamboo restoranu možete probati vijetnamsku kuhinju, ili već da uživate u odličnom šampanjcu u Bubble Lounge-u. Ukoliko želite da uživate u osvežavajućim koktelima posetite jedan od barova Reflections (za starije od 18 god) i Water’s Edge. Ostali sadržaj hotela čine kafić La Cremeria, entertainment lounge, infinity bazen, bazen sa delom za decu, butik, biblioteka, iznajamljivanje CD/ DVD-a, Wi-Fi.

 

Sobe: 221 Beach Villa: oko 125 m² (od toga oko 15 m² spoljašnji deo) (18), zasebne vile, uređene u nesvakidašnjem dizajnu. Poluotvoreno kupatilo sa tušem, WC, đakuzi kada, iPod® station, odvojeni spoljni tuš, fen, bade mantil, TV, CD/DVD uređaj, telefon, klima uređaj, ventilator na plafonu, mini bar, aparat za kafu/čaj, Nespresso® aparat (uz doplatu) i sef. U spoljašnjem delu se nalazi paviljon sa delom za sedenje, kao i terasa sa ležaljkama. Direktan prilaz plaži. Deluxe Beach Villa: oko 125 m² (od toga oko 15 m² spoljašnji deo) (40), kao Beach Villa, sa dodatnim paviljonom u bašti. Deluxe Beach Villa sa bazenom oko 125 m² (od toga oko 15 m² spoljašnji deo) (65), kao Deluxe Beach Villa, sa bazenom u spoljašnjem delu. Water Villa: oko 85 m² (od toga oko 15 m² spoljašnji deo) (40), na stubovima u laguni, direktno iznad vode, kao Beach Villa, zatvoreno kupatilo bez spoljašnjeg tuša, dnevni prostor sa zastakljenim delom poda, terasa za sunčanje sa dnevnim ležajem, direktan pristup moru i sa prelepim pogledom na okean. Horizon Water Villa: oko 90 m² (od toga oko 15 m² spoljašnji deo) (16), kao Water Villa, dodatno sa đakuzijem na drvenoj terasi. Pool Beach Villa: oko 140 m² (od toga oko 15 m² spoljašnji deo) (5), kao Deluxe Beach Villa, sa odvojenim dnevnim i spavaćim prostorom, Nespresso® aparat (bez doplate), veliki spoljašnji deo sa privatnim bazenom.

 

Ishrana: bogati švedski sto za doručak uračunat. Kod rezervisanog polupansiona, punog pansiona i all Inclusive dodatno i švedski sto za večeru u Iru Buffet Restarant. Kod rezervisanog punog pansiona ili all Inclusive dodatno meni za ručak u Fluid, Reflections, Bamboo, Islander’s Grill ili The Trio uračunat.

 

Sport: Uračunato: badminton, tenis, fitnes centar, odbojka na plaži, stoni tenis, stoni fudbal, bilijar, pikado, jedrenje. Uz doplatu: osvetljenje za badminton i tenis, joga, kitesurfing, skijanje na vodi, wakeboard, banana čamac,
pecanje na pučini, windsurfing, jedrenje katamaranom.

 

Wellness: Resort sadrži veliki idilični Spa – The Spa by Thalgo. Raspolaže prostranim spa centrom sa ukupno 20 prostorija za tretmane, saunom i parnim kupatilom. Ispred je The Spa Café.

 

Zabava: povremeno večernja zabava sa živom muzikom i karaoke.

 

Ronjenje: Raznovrsni i dugo netaknuti podvodni svet možete otkriti sa PADI školom ronjenja. Blizina grebena i bogati podvodni svet čini snorkling ugođaj potpuno fascinantnim. Oprema za snorkling uračunata. Kursevi i izleti uz doplatu.

 

Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives 4+* od 169 €

Položaj: na ostrvu Giravaru (North Male Atoll) veličine 280 x 100 m. Od međunarodnog aerodroma Male je udaljen 11 km (oko 15 minuta vožnje brzim čamcem).

 

Hotel: 4 restorana, 3 bara, 24h recepcija, usluga konsijerža, otvoreni bazen (peškiri za bazen/plažu), fitnes centar (uz doplatu), sauna (uz doplatu), spa i wellness centar (uz doplatu), masaža (uz doplatu), besplatan WiFi, menjačnica, sef, room service, biblioteka, usluga peglanja (uz doplatu), hemijsko čišćenje (uz doplatu), usluga pranja veša (uz doplatu).

 

Sobe: 140 Sve sobe imaju: mini bartuš ili kadasefklima uređajfen za kosufrižiderradni stopribor za peglanjedeo za sedenjeDVD plejerventilatortoalet/kupatilopapučeflat screen TV (satelitski kanali, )budilnikelektrični čajnikbazna stanica za iPodterasadvorišni nameštajvino/šampanjacflaša vodečaše za vino.

 

Ishrana: bogat izbor ishrane u 4 restorana (glavni restoran “Oceans”, italijasnki restoran “La Brezza”, tajlandski restoran “Suan Bua” i arapski restoran “Al Khaimah”) i u 3 bara (“Viu” bar, “Waves Pool” bar i “Giraavaru” lobby bar).

 

Aktivnosti: večernja zabava, sadržaji za sportove na vodi u okviru hotela (uz doplatu), ronjenje s maskom i disaljkom (uz doplatu), ronjenje (uz doplatu), vožnja sandoline/kanua (uz doplatu), pikado, stoni tenis, bilijar.

 

Olhuveli Beach & Spa Resort 4+* od 174 €

Položaj: na oko 800 m x 300 m velikom ostrvu Olhuveli u Južnom Male atolu. Aerodrom Male na oko 34 km odn. oko 45 minuta brzim brodom.

 

Hotel: u sred bujne vegetacije. Glavni restoran Sunset Rastaurant sa raznim tematskim švedskim stolovima, a-la-carte restorani: Four Spices (azijski), Lagoon Restoran sa internacionalnim jelima, restoran The Plankton Grill na plaži sa morski plodovima. Island Pizza snack-bar, tri bara, karaoke lounge, bazen sa odvojenim dečjim bazenom, infinity bazen, frizer, radnje, juvelir, besplatni Wi-Fi, igralište za decu.

 

Sobe: 164 Deluxe: oko 50 m2 (96), u jednospratnim bungalovima, sa po 4 stambene jedinice, elegantno uređene, kupatilo sa tušem/WC, fen, bade mantil, TV, DVD plejer, telefon, klima, plafonski ventilator, mini bar, aparat za kafu/čaj,
besplatni Wi-Fi, sef, balkon ili terasa, pogled na more ili vrt. Beach Villa: oko 84 m2 (8), kao Deluxe, odvojen, na plaži na južnom delu ostrva (4 m do sledeće vile), otvoreno kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, spoljašnji tuš i veranda sa dnevnim ležajem. Jacuzzi Water Villa: oko 81 m2 (13), kao Beach Villa, na istočnoj strani na stubovima na laguni, bez spoljašnjeg tuša, sa zatvorenim kupatilom i terasom za sunčanje sa đakuzijem, ležaljke i direktni pristup moru.
Sunset Jacuzzi Water Villa: oko 81 m2 (19), kao Jacuzzi Water Villa, na strani zalaska sunca. Honeymoon Water Villa: oko 122 m2 (5), kao Jacuzzi Water Villa, sa odvojenom dnevnom i spavaćom sobom, dodatni WC, Nespresso® aparat za kafu, tersa za đakuzijem.

 

Ishrana: All inclusive.

 

Sport: Uračunato: fitnes, odbojka na plaži, badminton, stoni tenis, tenis, bilijar i pikado. Uz doplatu: surfovanje, kitesurfing, skijanje na vodi, jedrenje, jedrenje katamaranom, kajak, banana čamac, pedalina.

 

Wellness: Sun Spa u unutrašnjostiostrva raspolaže sa 8 prostorija za tretmane na otvorenom. Tretmani se baziraju na teoriji 5 elemenata kineske medicine.

 

Zabava: više puta nedeljno večernja zabava, muzika uživo, disko, maldivske tematske večeri.

 

Ronjenje: škola ronjenja Sun Divin (PADI Five Star Gold) nudi veliki broj kurseva i izleta. Oprema za snorkeling uračunata. Greben na oko 100- 150m.

 

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa 5* od 219 €

Položaj: na jugoistoku Svernog Male atola na ostrvu Furanafushi sa finom, belom peščanom plažom i bujnom vegetacijom. Na oko 15 minuta brzim brodom od aerodrome Male.

 

Hotel: elegantni kompleks sa 4 restorana. Glavni restoran Feast (švedski sto), a-la-carte restorani Sea Salt (Grill/Fine Dining), Baan Thai (tajlandski) i Sand Coast (regionalna kuhinja). Bar, bar na plaži, tea lounge sa azijskim snackovima, bazen sa odvojenim dečjim bazenom, butik, juvelir, biblioteka, Wi-Fi. Kao zaštita od erozija, na ostrvu postoje lukobrani.

 

Sobe: 176 Deluxe: oko 52 m² (28), u dvospratnim bungalovima sa po 4 stambene jedinice, renoviran i u novom dizajnu, kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, WC, fen, bade mantil, TV, telefon, klima, minibar, aparat za kafu/čaj, WiFi, sef, balkon ili terasa sa delimičnim pogledom na more. Beachfront Deluxe: oko 52 m² (16), kao Deluxe, direktno na plaži. Island Cottage: oko 76 m² (30), kao Deluxe, odvojen bungalov, sa poluotvorenim kupatilom sa kadom, odvojeni
spoljašnji tuš, terasa i pogled na tropski vrt. Beachfront Cottage: oko 76 m² (11), kao Island Cottage, sa pogledom na more i direktnim pristupom plaži. Cottage with Pool: oko 76 m² (14), kao Island Cottage, sa privatnim bazenom. Water Bungalow: oko 54 m² (30), kao Deluxe, odvojeni bungalov, na stubovima iznad vode, sa terasom i dnevnim ležajem i pristupom laguni.

 

Ishrana: bogati švedski sto za doručak, uz polupansion dodatno uveče švedski sto ili meni u restoranima Feast, Sand Coast i Anchorage Bar. Uz pun pansion dodatno podnevni švedski sto ili meni u Sand Coast, Kakuni Hut ili u Anchorage Bar, kao i uveče švedski sto ili meni u restoranima Feast, Sand Coast, i Anchorage Bar. U ostalim restoranima uz doplatu. Uz all inclusive dodatno u podne i uveče švedski sto ili meni u restoranima Feast, Sand Coast, Kakuni Hut i
Anchorage Bar.

 

Sport: Uračunato: fitnes, fitness, fitness kursevi, tenis, stoni tenis, kanu. Uz doplatu: joga, različiti sportovi na vodi kao skijanje na vodi, surfovanje, jedrenje.

 

Wellness: Shine Spa se nalazi na odvojenom ostrvu i poseduje 6 prostorija za tretmane u odvojenim bungalovima u tropksoj okolini.

 

Ronjenje: Ronilački kursevi i izleti u ponudi škole ronjenja (PADI) uz doplatu. Oprema uračunata.

 

LUX* South Ari Atoll 5* od 225 €

Položaj: na Južnom Ari atolu na oko 2.000 m x 200 m velikom ostrvu Didhoofinolhu u sred dugačke lagune. Aerodrom Male na oko 104 km i na oko 30 minuta hidroavionom.

 

Hotel: luksuzan, renoviran u leto 2016, sa modernim dizajnom. Restoran East Market sa azijskom kuhinjom izgrađen na stubovima iznad vode, restoran Senses sa orijentalnom kuhinjom, internacionalni tematski švedski stolovi u restoranu MIXE, Umami sa japanskim jelima, Alegria nudi italijansku kuhinju, Beach Rouge, Lagoon Bar i Veli. Bar na bazenu sa užinom. 6 različitih barova, bazen, suvenirnica, butik, biblioteka, bespatan WiFi.

 

Sobe: 193 Beach Pavilion: oko 65 m² (36), u bungalovima sa po dve stambene jedinice, moderne i u svetlim bojama, otvoreno kupatilo sa kadom, odvojeni tuš i WC, odvojeni spoljni tuš, fen, bade mantil, TV, DVD plejer, telefon, WiFi, iPod ®, klima, plafonski ventilator, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, terasa sa direktnim pristupom moru, pogled na more. Beach Villa: oko 95 m² (45), kao Beach Pavilion, vila sa jednom stambenom jedinicom, sa većim kupatilom. Beach Pool Villa: oko 116 m² sa spoljašnjim delom (12), kao Beach Villa, sa većim otvorenim kupatilom i privatnim bazenom. Water Villa: oko 98 m² (38), kao Beach Villa, na stubovima u laguni, sa većim, zatvorenim kupatilom, sa kadom, velikom
terasom sa dnevnim krevetom, ležaljke i direktni pristup moru, prozor na podu za posmatranje podvodnog sveta. Romantic Pool Water Villa: oko 110 m² (46), kao Water Villa, na istočnoj strani, sa drvenom terasom sa visećim ležaljkama i privatnim bazenom. Temptation Pool Water Villa: oko 220 m², kao Romantic Pool Water Villa, ekskluzivnije opremljene, sa odvojenim dnevno-spavaćim delom, đakuzi, veća terasa.

 

Ishrana: bogati švedski sto za doručak, uz polupansion dodatno za večeru, uz pun pansion ili all inclusive dodatno za ručak i večeru Dine Around odn. sva označena jela u svim restoranima (osim Umami) uračunata. U Umami uz doplatu.

 

Sport: Uračunato: fitnes, tenis, stoni tenis, bilijar, pedalina, kajak. Uz doplatu: najam bicikala, windsurfing, kite surfing, jet ski, jedrenje katamaranom, wakeboard, čamac sa staklenim dnom, flyboarding, banana čamac, pecanje na pučini.

 

Wellness: Lep spa centar LUX* Me sa 4 prostorije za tretmane iznad vode, različite masaže i tretmani na plaži.

 

Zabava: svakodnevno muzika uživo, ponekad bioskop na otvorenom i noćni klub.

 

Ronjenje: Greben je udaljen oko 300 do 600 m. Oprema uračunata, škola ronjenja Euro Divers (PADI) nudi različite ronilačke sportove.

 

Conrad Maldives Rangali Island 6* od 346 €

Položaj: luksuzni rizort se nalazi na dva ostrva (Rangali i Rangalifinohlu) koja su povezana mostom. Od međunarodnog aerodroma Male je udaljen oko 90 km )30 minuta leta).

 

Hotel:  12 restorana i barova, 24h recepcija, usluga konsijerža, otvoreni bazen sa odvojenim bazenom za decu (peškiri za bazen i plažu), fitnes centar, hidromasažna kada/đakuzi (uz doplatu), sauna (uz doplatu), spa i wellness centar (uz doplatu), masaža (uz doplatu), poslovni centar, prostorija za sastanke i bankete (uz doplatu), menjačnica, usluga čuvanje dece (uz doplatu), usluga peglanja (uz doplatu), usluga pranja veša (uz doplatu), sef, prodavnice, frizersko/kozmetički salon.

 

Sobe: 150 Beach vila (150 m2):  Sve vile na plaži smeštene su na obali mora. Poseduju spavaću sobu sa staklenim zidovima i terasu sa privatnim vrtom koja nudi direktan pristup plaži. Pored toga sadrže dvorište sa baštenskim kupatilom na otvorenom i kupatilo paviljonskog tipa sa slamnatim krovom u kome se nalazi ogromna kada. Vile takođe imaju drvene ležaljke, flat screen TV sa satelitskim kanalima, stereo uređaj sa priključkom za iPod, DVD plejer i Nespresso aparat za čaj i kafu. Na raspolaganju vam je toaletni pribor Aromatherapy Associates. Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama.

Deluxe Beach vila (300 m2): Ova vila poseduje prostrane spavaće sobe sa prozorima od poda do plafona, veliki privatni vrt i mali bazen, a nalazi se na svega par koraka od plaže. Pored toga sadrži kupatilo na otvorenom u vrtu i kupatilo paviljonskog tipa. Ova vila je pogodna za smeštaj do 2 odrasle osobe i 2 deteta ili 3 odrasle osobe i jednog deteta.Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama.

Water vila (86 m2): Renovirane 2011. godine, ove vile su izgrađene iznad vode i imaju kupatila sa pogledom na more i sopstvenu terasu za sunčanje sa stepenicama koje vode u lagunu. Nude sopstveni mali bazen sa hidromasažom. Vile takođe krase stakleni podni paneli i ugrađeno osvetljenje. Deca mlađa od 12 godina ne mogu boraviti u vilama iznad vode. Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama.

Superior Water vila (76 m2): Ova vila poseduje terasu za sunčanje sa hidromasažnom kadom i krevet iz kog se pruža direktan pogled na okean. Pored toga nudi uživanje u divnom pogledu na zalazak sunca. Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama.

Deluxe water vila (115 m2): Ova deluks water vila sa pogledom na zalazak sunca ima sopstvenu terasu, koja sadrži veliku hidromasažnu kadu sa raznobojnim osvetljenjem i tuš sa slatkom vodom. Nudi prostran dnevni boravak i veliku spavaću sobu, u kojoj se nalazi 42 inčni flat screen TV sa DVD plejerom, priključkom za iPod i surround ozvučenjem. Gostima su takođe na raspolaganju Nespresso aparat za čaj/kafu i toaletni pribor Aromatherapy Associates. Deca mlađa od 12 godina ne mogu boraviti u vilama iznad vode. Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama.

 

Ishrana: bogat izbor ishrane u 12 restorana i barova. Atoli Market je glavni jedini buffet restoran u kome se služi doručak i večera, svetski čuveni Ithaa podvodni restoran u kome se služe ručak i večera, Ufaa by Jereme Leung kineski restoran u kome se služe ručak i večera, Vilu open air restoran u kome se služe doručak i večera, Koko grill restoran japanske hrane u kome se služi večera,  Mandhoo open air over water restoran u kome se služe ručak i večera, Vilu koktel bar, The Cheese & Wine bar.

 

Aktivnosti: večernja zabava, noćni klub/di džej, karaoke (uz doplatu), dečji klub, dečije igralište, sadržaji za sportove na vodi u okviru hotela (uz doplatu), ronjenje sa maskom i disaljkom, ronjenje (uz doplatu), vožnje sandoline/kanua, jedrenje na dasci (uz doplatu), pecanje (uz doplatu), stoni tenis, teniski teren.

 

Six Senses Laamu 5+* od 436 €

Položaj: nalazi se na Olhuveli ostrvu u Laamu Atoll. Od međunarodnog aerodroma se stiže letom od oko 40 minuta + 15 minuta vožnje gliserom.

 

Hotel:  6 restorana i barova, 24h recepcija, privatni check in/check out, ekspresni check in/check out, otvoreni bazen (peškiri za bazen/plažu), fitnes centar, sauna (uz doplatu), spa i wellness centar (uz doplatu), masaža (uz doplatu), poslovni centar, usluga čuvanja dece (uz doplatu), usluga peglanja (uz doplatu), usluga pranja veša (uz doplatu), hemijsko ćišćenje, suvenirnica, sef, menjačnica.

 

Sobe: 97 Ocean Beach Villa (220 m2): Ova beach vila sa bračnim krevetom je smeštena unutar bujne šume i nudi ležaljke za plažu, posteljinu od organskog pamuka i sopstveno kupatilo od bambusa na otvorenom opremljeno tušem. Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama.

Lagoon Beach Villa (220 m2): Ova dvokrevetna soba sa bračnim krevetom nudi balkon, prostor za sedenje i klima-uređaj. Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama.

Lagoon Water Villa (108 m2): Vila se nalazi iznad vode i sadrži sopstveni vodeni vrt, terasu za sunčanje i trpezariju sa staklenim akvarijumom. Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama.

Ocean Water Villa (108 m2): Vila se nalazi iznad vode (na otvorenom moru) i sadrži sopstveni vodeni vrt, spoljnu terasu za sunčanje i trpezariju sa staklenim akvarijumom. Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama.

 Laamu Water Villa (108 m2): Ova vila nudi zasebnu spavaću sobu, prostranu sopstvenu terasu za sunčanje sa neometanim pogledom na okean, privatni vodeni vrt i trpezariju sa staklenim akvarijumom. Sopstveno kupatilo je opremljeno luksuznom kadom i tušem na otvorenom. Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama.
Laamu Water Villa with Pool (126 m2): Ova vila nudi sopstveni bazen, zasebnu spavaću sobu, prostranu sopstvenu terasu za sunčanje sa neometanim pogledom na okean, privatni vodeni vrt i trpezariju sa staklenim akvarijumom. Sopstveno kupatilo je opremljeno luksuznom kadom i tušem na otvorenom. Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama.
Ishrana: bogat izbor ishrane u 6 restorana i barova: Leaf signature restoran se nalazi iznad sopstvene organske bašte, Zen japanski restoran, Longitude owervater restoran internacionalne kuhinje, Chill koktel bar, Ice & Chocolate Studio, Sip Sip pool bar. 
Aktivnosti: vožnja sandoline/kanua, jedrenje na dasci (uz doplatu), ronjenje s maskom i disaljkom, ronjenje (uz doplatu), pecanje (uz doplatu), bicikli, dečiji klub, surfovanje (uzd doplatu), windsurfing (uz doplatu), water skiing (uz doplatu), vožnja katamaranom (uz doplatu).

U našoj ponudi je i veliki broj drugih hotela renomiranih evropskih i svetskih turoperatora. Za sve dodatne informacije, detalje putovanja i termine koji Vam najviše odgovaraju, slobodno nas kontaktirajte. Sa zadovoljstvom ćemo kreirati putovanje po Vašoj želji.

  GALERIJA

  SLIČNE PONUDE

  Mauricijus

  Zanzibar

  Sejšeli

  COCO Travel

  •   Kičevska 6, Beograd, Vračar

  •    011/407 64 49 | 063/328 240

  •    office@cocotravel.rs

     radnim danima: 10h - 18h

  subota: 10h - 14h

                     

  Osigurajte svoje putovanje

  © Copyright 2019 by COCO Travel